Actueel

Conferentie over vernietiging cultureel erfgoed

“We kunnen niet blijven zwijgen. De opzettelijke vernietiging van cultureel erfgoed vormt een oorlogsmisdaad. Ik roep dan ook alle politieke en religieuze leiders in de regio op, om op te staan ​​en iedereen eraan te herinneren dat er geen enkel politieke of religieuze rechtvaardiging is voor deze vernietiging.” Dit zijn de woorden van Irina Bokova, Directeur-Generaal van UNESCO naar aanleiding van de aanval op de Iraakse stad Nimrod (Kahlka) op 5 maart jl.


92 PRE-studenten nemen diploma in ontvangst

Op de diploma-uitreiking van het Pre-University College namen de PRE-studenten een diploma in ontvangst als bevestiging van een succesvolle afronding na twee jaar lang hard werken. Een bijzondere middag voor de studenten, maar ook voor de ouders, docenten en mentoren in de Marekerk.


‘Een feest om naar te luisteren!’

“Het was geweldig! Elk van de muzikanten en zangeressen gaf een onvergetelijke, unieke voorstelling op topniveau en de kunstexpositie was een mooie toevoeging die heel goed bij het concert aansloot”, zo vat Destiny Gibbes het Honours Concert samen.


Agenda

29 april 2015: Borrel-lezing 'Keuzestress'

Ben jij net gestart met de oriëntatiefase van een honourstraject? Dan ben je van harte welkom op de borrellezing die de Honours Academy organiseert op woensdagavond 29 april vanaf 17.30 uur in de Oude Sterrewacht. Schrijf je nu in ! Wil je niet alleen komen, neem dan een introducé mee.