Welkom

Over de Honours Academy

Ben jij nieuwsgierig, kritisch, academisch geïnteresseerd en heb je vermogen tot zelfreflectie? Ben je gemotiveerd om het uiterste uit jezelf en de studie te halen? Wil je werken aan de opbouw van een interdisciplinair, internationaal netwerk? Dan biedt de Honours Academie onderwijs waar jij al je ambities in kwijt kunt!


Nieuws en agenda

Student staat centraal bij uitreiking Honourscertificaten

Op vrijdag 6 november 2015 ontvingen ruim honderd studenten hun certificaat voor het behalen van het Honours College. De afsluiting van het studieprogramma blijkt belangrijk voor toekomstige werk- en studiekeuzes en een professioneel netwerk. Ook de hoge mate van persoonlijke ontwikkeling kwam tijdens de uitreiking ter sprake. In de Hooglandse kerk stonden de studenten stralend in het middelpunt, allemaal met hun eigen verhaal.


18 Januari 2016: Honours College Fair

Wil je weten of het Honours College iets voor jou is? Kom dan op maandagmiddag 18 januari 2016 naar de Honours College Fair! Vanaf 15.30 uur is er in de Oude Sterrewacht een informatiemarkt, kun je proefcolleges volgen, met studenten en docenten praten en onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken de Leidse Honours Community.