Welkom

Over de Honours Academy

Ben jij nieuwsgierig, kritisch, academisch geïnteresseerd en heb je vermogen tot zelfreflectie? Ben je gemotiveerd om het uiterste uit jezelf en de studie te halen? Wil je werken aan de opbouw van een interdisciplinair, internationaal netwerk? Dan biedt de Honours Academy onderwijs waar jij al je ambities in kwijt kunt!


Nieuws en agenda

Borrellezingen over online identiteit

Wat voor effect heeft social mediagebruik op je identiteit? Wat doet de Albert Heijn met de informatie die je via je bonuskaart overhandigt? Dr. Bibi van den Berg en dr. Esther Keymolen gaan hier op in tijdens twee borrellezingen op 10 en 23 mei. Hierna kan je twee praktische workshops volgen om je positieve zichtbaarheid op internet te vergroten ('CV & LinkedIn') en om juist minder zichtbaar en vindbaar online te worden ('Minder zichtbaar online - praktische handvatten voor Google, Facebook, je smartphone en PC')


Onderzoek je vaardigheden en ontvang een ontwikkelgesprek

Ben je dit jaar masterstudent? Doe dan mee met de laatste onderzoekronde naar leiderschapsvaardigheden bij masterstudenten.  Het is een win-win situatie, want als tegenprestatie ontvang je na afloop van het onderzoek een persoonlijk ontwikkelgesprek op basis van je testresultaten.