Welkom

Over de Honours Academy

De Honours Academy faciliteert het extracurriculaire honoursonderwijs van de Universiteit Leiden. De Honours Academy is een samenwerkingsverband van de zeven faculteiten van de Universiteit Leiden en zodoende een bovenfacultaire onderwijsorganisatie.


Nieuws en agenda

Virtuele collegezaal voor zomercursus met Amerikanen

Ter voorbereiding op de Summer School Law, Power and Inequality in juni volgden twintig studenten van de University of Maryland (VS) en de Universiteit Leiden de afgelopen drie weken gezamenlijk college in een virtueel lokaal. Het enige verschil met een ‘echt’ college was dat iedereen thuis achter een computer zat. Toch konden ze elkaar zo alvast wat beter leren kennen en is er in juni al gedeelde kennis wanneer het Leidse college van start gaat.


Introductie Design Thinking: creativiteit in het onderwijs

Ben jij (honours)docent aan de Universiteit Leiden? En wil jij jouw lessen leuker maken? Grijp je kans, leer de Design Thinking method toe te passen in het onderwijs! Op vrijdag 16 juni organiseert de Honours Academy de interactieve workshop Introductie Design Thinking in de Oude Sterrewacht in Leiden.