Honours Community

Als student van één van de programma’s van de Honours Academy - het Pre-University College, het Honours College of het (International) Leiden Leadership Programme - maak je automatisch deel uit van de Honours Community. De Honours Community biedt je een netwerk van inspirerende docenten en boeiende medestudenten, waar je de rest van je leven plezier van kunt hebben.

Binnen deze community kun je je op allerlei manieren ontplooien: als lid van de honoursstudievereniging SLHC of de studievereniging PREunion, of door mee te doen met een van de activiteiten die de Honours Academy organiseert.


 

Activiteiten

De Honours Academy organiseert gedurende het jaar allerlei activiteiten voor haar studenten, docenten en andere betrokkenen. Afgelopen jaar waren dat bijvoorbeeld het Honours Concert, een conferentie over roofkunst en de jaarlijkse zomerborrel.


Via de Honours Academy kun je ook deelnemen aan activiteiten die door anderen worden georganiseerd. Zo zijn er afgelopen jaar bijvoorbeeld studenten naar een mediation wedstrijd in Parijs geweest, naar het G200 Jeugdforum en naar de Leiden-Asia Summer School.Stichting Leiden Honours Community

De Stichting Leiden Honours Community (SLHC) is een netwerk van en voor honoursstudenten die studeren aan de Universiteit Leiden. Als je lid bent van de SLHC kun je deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals workshops, sociale evenementen en de jaarlijkse studiereis. 

Daarnaast kun je actief worden binnen de commissies van de stichting. Heb je interesse om actief deel uit te maken van de Stichting Leiden Honours Community, stuur dan een e-mail naarinfo@slhc.nl.


Studievereniging PREunion

PREunion is de studievereniging van het Pre-University College in Leiden. Ze organiseert regelmatig activiteiten voor huidige Pre-studenten en voor Pre-alumni, zoals excursies, lezingen, feesten en een maandelijkse borrel.

Voor alle informatie over de vereniging zie de PREunion website of facebookpagina.