Welkom

Het Honours College

Ben jij op zoek naar een extra uitdaging en wil je het maximale uit je studie halen? Dat kan met het Honours College van de Universiteit Leiden. Het Honours College is een extracurriculair programma speciaal voor bachelorstudenten die meer willen én kunnen. Zo kunnen jouw talenten optimaal tot ontwikkeling komen!  


Mededelingen

Waar liggen de grenzen van onze vrijheid?

In de Honoursclass Media Power, State Power and the Law wordt publieke opinie besproken en welke rol die speelt in de politiek. Aan de hand van de actualiteit gaat het in het college over filosofie, politiek en recht, met felle discussies tot gevolg. Deze week een college over de vrijheid van meningsuiting, waarbij Geert Wilders natuurlijk een belangrijke rol speelt.


Muzikale studenten verrassen op gevarieerd Honours concert

Dinsdagavond 7 februari nam een groep muzikale studenten plaats in café Scheltema in Leiden, tegenover een goed gevulde zaal. Van musicals, via wat stukken klassiek naar een swingend einde: er was voor iedereen wat wils. De rode draad vormenden de honoursstudenten, die naast hun studie, ook een passie hebben voor muziek.