Meedoen aan een collecte met PREunion!

In samenwerking met de studentenorganisatie DEAL heeft PREunion dit jaar de eerste maatschappelijke activiteit aan het programma toegevoegd. In de week van 30 april tot en met 7 mei vindt namelijk de collecteweek van DEAL plaats en op 2 mei gaan wij ze helpen! Van 17:00 tot 19:00 zullen wij ook met de collectebus door Leiden gaan. Om 16:30 zullen wij verzamelen aan de centrum kant van Leiden Centraal.

Het geld dat we ophalen gaat naar de armoedebestrijdingsprojecten van DEAL. Bij deze projecten wordt gebruikt gemaakt van table-making, zodat de lokale bevolking in armere gebieden op de wereld een beter leven kan opbouwen. Bij table-making is er sprake van een kleine spaargroep waarbinnen de doelgroep zelf verantwoordelijk is voor de gang van zaken. DEAL heeft gemerkt dat deze projecten erg goed aanslaan en met minder dan €1000,- kan er een heel project worden opgezet! Meer informatie is te vinden op de site van DEAL.

Als jij graag een steentje bij wilt dragen aan deze mooie projecten van DEAL, kun je mailen naar vóór 24 april en dan zien wij je op 2 mei met een collectebus in de hand!

Met vriendelijke groet,

Bestuur X der PREunion

 

Laatst Gewijzigd: 15-04-2017